Imbir/lemongrass

Do tradycyjnej kombuchy na bazie zielonej herbaty yunnan dodaliśmy tłoczony na zimno, organiczny sok z imbiru oraz infuzję trawy cytrynowej.

Niezwykle wyraziste i orzeźwiające połączenie smaków, które doskonale oczyszcza kubki smakowe. Duża dawka naturalnej energii. 

Kombuchowy klasyk z cytrusowym twistem. Uwaga uzależnia! 

Granat/hibiskus

Wyjątkowe połączenie naparu z hibiskusa z organicznym sokiem z owocu granatu pozwoliła nam uzyskać wyszukany, owocowo-słodko-kwaśny posmak z lekko cierpkim finiszem.

Głęboka, rubinowa barwa dodatkowo podkreśla elegancję naszej kombuchy. W ciągu dnia doskonale sprawdzi się gasząc pragnienie, wieczorem proponujemy wypróbować jako mikser do drinków z ginem, rzemieślniczą okowitą czy prosecco.

Pamiętaj, ogranicza nas tylko nasza kreatywność!

Klasyk

Klasyczna wersja to nasza propozycja dla tych, którzy uwielbiają smak czystej kombuchy bez dodatków

Do produkcji wykorzystaliśmy zieloną herbatę z Chińskiej prowincji Yunnan. Jej liście są starannie selekcjonowane podczas zbioru, który odbywa się wyłącznie wczesnymi, wiosennymi porankami. Posiada wyjątkowy, owocowo-świeży profil smakowy, który doskonale orzeźwia. Bezpretensjonalna, czysta i szlachetna.

Prostota w najlepszym wydaniu.

Menu